HOME
OVER ONS
INDUSTRIEËN
PRODUCTEN
TECHNISCHE INFORMATIE
CONTACT

Carrierekansen

Merinox is altijd op zoek naar uitzonderlijk talenten die het beste uit zichzelf willen halen

Waarom Merinox?

Wij zijn ervan overtuigd dat ons succes in het leveren van de juiste oplossingen voor de wereldwijde buizenmarkt wordt bepaald door ons meest waardevolle bezit: onze gemotiveerde en kwaliteitsbewuste medewerkers. Door onze consistente groei kunnen we uitstekende carrièremogelijkheden bieden aan professionals met hetzelfde gevoel van betrokkenheid, motivatie, innovatie en techniek als wij. Daarbij werken we nauw samen in kleine flexibele teams voor de afdelingen verkoop, administratie en logistiek. Bij ons kun je de carrière opbouwen die jij voor ogen hebt, en daarnaast echt een verschil maken. Je wordt goed beloond voor je inzet en aangemoedigd om door te leren en te groeien. En het belangrijkste: je wordt lid van een team van mensen die oprecht voor elkaar zorgen.

Dit vind je allemaal bij ons :

Als je denkt dat je de capaciteiten hebt die nodig zijn om te werken in een wereldwijd, vooruitstrevend bedrijf als Merinox, maar er staat op dit moment geen geschikte vacatures voor jou tussen? Stuur dan je cv en motivatie naar: carmen@merinox.eu.

We zullen je gegevens opslaan in ons bestand en zullen in de toekomst, als er zich een gelegenheid voordoet, contact met je opnemen.

Huidige mogelijkheden:

   
Commercieel medewerker  Locatie: Nederland, Alblasserdam
Sales representative Locatie: Frankrijk

 

Merinox is een geregistreerd handelsmerk. Merinox © 2013